top of page

        Any Questions?

LOOK HERE TO FIND ANSWERS

Bedankt voor je bericht!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

pexels-eva-bronzini-6215563.jpg

Heb je een vraag (mijn meest gestelde vragen vind je hieronder)?, heb je een leuk product of samenwerking in gedachte? Vul hieronder het contactformulier in of neem direct contact op via hi@atelierolia.nl.

Questions & Answers
  • Verzending
    Voor de bezorging betaal je bij Atelier Oliva niets bij een bestelling vanaf €100 euro. Bij een order onder de €100 euro rekenen wij €6,95 euro verzendkosten. Atelier Oliva verzend je bestelling binnen 1-3 werkdagen (NL). Bestellingen naar België worden binnen 1-7 werkdagen verzonden. Zodra je bestelling door Atelier Oliva is verzonden ontvang je hiervan een verzendbevestiging per e-mail. In deze verzendbevestiging ontvang je ook een track&trace code, waarmee je jouw pakket makkelijk kunt volgen.
  • Retourneren
    Atelier Oliva hoopt natuurlijk dat je tevreden bent over jouw aankoop! Helaas kan het gebeuren dat je de bestelling of een deel hiervan wilt retourneren. Je kan jouw pakket in de originele verpakking terugsturen. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Je hebt 14 dagen de tijd om het product bij Atelier Oliva aan te melden voor retour, gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen. De retourzending dient vervolgens binnen 14 dagen retour verzonden te zijn. Atelier Oliva weigert de retourzending, wanneer blijkt dat de producten beschadigd of niet compleet zijn, hierdoor kunnen wij de producten niet opnieuw aanbieden.
  • Stappenplan retourneren
    Neem contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar: hi@atelieroliva.nl Vermeld in de mail je naam en ordernummer voor een snelle afhandeling. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren (streven 1 a 2 werkdagen). Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het retourformulier dat je via de mail hebt ontvangen in en stuur deze mee in de verpakking. De kosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening. Atelier Oliva raad je aan om de retourzending te voorzien van een track&trace code, omdat wij niet aansprakelijk zijn als het pakket kwijtraakt, dit is dus eigen verantwoordelijkheid. Atelier Oliva weigert de retourzending, wanneer blijkt dat de producten beschadigd of niet compleet zijn, hierdoor kunnen wij de producten niet opnieuw aanbieden.
bottom of page